En vidrighet

Jag brukar hålla mig ifrån att göra direkta anklagelser på kulturer/religioner om saker jag inte är 150% säker på, och håller just därför inte helt med sista stycket. MEN jag skiter fullständigt i var de här männen kommer ifrån, ett sånt här brott borde ha dödsstraff! Dessa män har förstört en kvinnas liv (och kom inte och säg att hon kommer klara sig med psykisk hjälp, hon kommer ALDRIG att glömma).

Mina åsikter om ett helt gäng invandrare, för det är de, oavsett hur gamla de var när de kom hit, som är så otroligt sjuka i huvudet att de genomför en sån här sak, de tänker jag inte gå in på. Det räcker att jag säger att det borde vara dödsstraff på det. De har förstört hennes liv, och därmed förverkat rätten till sitt eget.

Vi måste våga prata om problemet annars kommer flocken med elefanter i rummet (=saker vi inte pratar om) att tills slut få oss att sitta upptryckta i varsitt hörn.

Helena Palena

I Mariannelund ska väl Emils lillasyster Ida dingla i flaggstången? Där ska väl inte en svensk tvåbarnsamma bli gruppvåldtagen av åtta män under en hel natt! Analt, oralt och vaginalt! Den grövsta våldtäken i nordisk historia. Jag är så upprörd så jag tror jag spricker! Svenska folk: Var är ni? Hur länge ska vi tillåta att män som kommer hit och får asyl missbrukar ynnesten å det grövsta? Hur länge ska vi tåla skymfen? Hur kan afhganska män som får skydd här få bete sig på det här viset? Är det för att dom vet att det i princip är fritt fram?

Idag inleds rättegången i Jönköpings tingsrätt mot dom åtta män som våldtog en 29-årig kvinna om och om igen under flera timmar. Åklagaren yrkar på att alla männen döms för grov våldtäkt och att dom efter avtjänat straff utvisas ur landet. Ja, ut med dom. Men det kommer…

Visa originalinlägg 1 079 fler ord

En reaktion på ”En vidrighet

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s