Ensam fredag

Hej på er! Tog en liten paus igår för att kunna njuta sista dagen med familjen ordentligt. ♥

Ja för nu på morgonen har jag kört min mamma och lillasyster till Enköping och bussen mot Arlanda, i skrivande stund har de precis checkat in väskorna och påbörjat sin resa hem mot Dubai. Själv sitter jag hemma i stugan och har just vunnit en fight med min telefon och iTunes som inte varit samarbetsvilliga i synkandet av mina bilder.
Det synkade som vanligt och inget verkade vara fel men de nya bilderna och albumen dök helt enkelt inte upp på telefonen. Provade att synka typ 8ggr med samma resultat trots att jag ändrade några album, och så helt plötsligt när jag ändrade några ”ansikten” att synka så vaknade programmet till liv och flyttade över bilderna. What?! Någon av er som varit med om liknande och vet vad felet beror på?

Igår hade vi jättefint väder och eftersom mamma och syrran hade några sistaminuten-ärenden att göra inne i stan så passade jag på att åka ner till stranden och mysa för mig själv i solen under tiden. Efter en mysig och sen lunch pallrade jag och brorsan oss in till gymmet o körde rygg, axlar och biceps: jag har kommit fram till att jag nog måste fixa till det passet lite. Tycker det är tråkigt av någon anledning.

Sen hade vi familjemiddag. Tyvärr var ju inte pappa med så vi var kompletta, men resten av oss njöt i fulla drag av sill, sång, entrecôte, och hemlagad havregrynssmulpaj. Mums! Tyvärr hade vi ingen snaps hemma, men en riktigt god Litauisk vodka var en perfekt ersättare. Fick mig att nostalgiskt tänka på när vi var i Ryssland på skidresa under mitt första år vid LTU. Vi avslutade varje dag med ”vodkaprovning”; 10 pers som delade på två flaskor vodka för att prova ut vilka vi ville köpa med oss hem. ;D

Gårdagens familjemiddag var inte riktigt en så blöt historia, men vi hade otroligt roligt och sjöng massor av sånger ur mina studentsångböcker som jag har med mig från Luleå, plus att vi lyssnade på diverse roliga låtar som alla ville dela med sig av.

Jag blir alltid så attraktiv på bild när jag äter… ^^

 

En reaktion på ”Ensam fredag

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s