Back amongst the living!

Hej på er! Sorry att jag försvann totalt, men nu kan ni sluta oroa er att jag hängde mig själv under/efter Matstat-tentan.

Till min stora förvåning så tog jag mig metodiskt igenom alla frågor jag behövde göra, och efter nästan fem timmars konstant skrivande och räknande så var det bara en delfråga jag inte kunde trolla fram ett svar på! Så nu kommer jag sitta och hålla tummarna tills resultaten kommer ut.
Efter den tentan var jag som ni kan förstå ganska mossig i huvudet, så drog hem, chillade, vilade, käkade mat osv innan jag tog tag i plugget för gårdagens tenta i Strukturgeologi. Insåg då att jag har oroat mig och nojat så mycket över statistiken att jag nästan glömt att oroa mig för geologin, och vid det laget var det som för sent att börja. 😉

Så igår då så klev jag upp och läste på lite mer geologi, insåg att jag nog borde läst mer i boken (duh, som vanligt vid tenta-tid). Väl på plats i tentasalen infann sig nervositeten i magen igen, men jag tror ändå att jag klarade den. Det var många frågor om ungefär samma sak, ett ganska smalt fokus alltså, vilket gjorde att okunskap i det området var ett fett handikapp. Jag var halvbra på ämnet, därav lite knackigt ibland. 😉
När jag svarat så gott jag kunde på tentan, vilket i de här fallen går ganska fort eftersom man antingen vet svaret eller inte (går inte att räkna fram liksom ^^), så hade jag suttit mindre än två timmar. Skönt efter tisdagens femtimmarstenta.

Sen då, hade jag något liv igår när allt nu var avklarat? Självklart var jag tvungen att bli lite apatisk när alla mina orosmoment var borta, blev som lite vakum in da brain, men efter en stund på soffan så körde jag en drive nere i tvättstugan samt städade (torkade t.o.m. golvet, det ni!) innan det var dags att fara iväg på dansträning.

Avslutade kvällen med att för första gången i mitt liv käka en hummer till middag. (ICA hade extrapris :P) Tyckte det skulle bli lite spännande, men kan väl säga i efterhand att den maträtten är lite overrated… Smakade typ urtvättad och vattnig kräfta. ^^ Så nej, kräftor är fortfarande min favvis där alltså.

Nu på morgonen har jag röjt och fixat här hemma, städat undan LP1 och i allmänhet gjort stället beboeligt igen efter tentaperiodens kaos. Varför så bråttom då? Jo för att jag snart ska åka och hämta pappa på flygplatsen! 😀

Han ska vara här över helgen, och det ska bli riktigt roligt! Får se vad vi gör för spännande utflykter ^^.

Jag och pappa på väg till Riksgränsen i maj -11

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s