Blask-lördag

God kväll i novembermörkret. Sorry att jag varit lite MIA (igen), min stresshantering verkar ha fått motorstopp eller nåt??

I torsdags morse hade vi ett möte om den till våren kommande praktikperioden, så nu har jag den info jag behöver! Gäller bara att få tummen ur och fixa CV, brev osv så fort som möjligt, och så välja företag såklart! Men det ska nog gå bra. 🙂 Eftermiddagen blev en sen sushilunch-och-shopping-runda med en kompis, innan jag röjde veckans röra och hämtade min sötnos på Kallax.

Det är såklart den andra anledningen till att jag varit MIA igår och idag: den tid jag inte gör saker och är upptagen hets-umgås jag med mitt ♥.

Igår gjorde jag dock faktiskt ytterligare en sak i förväg för min utbildning, som jag tyckte var lite kul. Jag gjorde min ex-jobbs-opponering! När man gör sitt examensarbete så ingår det nämligen att granska en annan students arbete. Eftersom jag gjort det nu, så kommer jag inte behöva göra det i samband med mitt exjobb om något år. Alltid nåt!

På eftermiddagen hann jag med både en rolig geokemi-föreläsning, paketuthämtning och en liten shoppingrunda (på elgiganten och MAXI) med mitt ♥ innan det var matdags. Sen fick vi typ världens matkoma, och somnade vid nio!! Hur knäppt?! Ännu knasigare att vi sedan vaknade vid 8 imorse, stört sömnbehov eller vad?

Idag däremot har vi inte gjort så mycket, imorse stekte jag upp ett stort paket lövbiff som ska bli matlådor, röjde lite här hemma, och i eftermiddag har vi bråkat med att installera en del elektriska prylar. Men naturligtvis funkar inte skiten som den ska och efter flera timmars svärande och fixande så har vi nu gett upp. Supportkillen kommer få jobba för sin lön på måndag kan jag säga!! 😉

Hur som helst, min hjärna känns just nu lika blaskig som slaskvädret utanför fönstret, och eftersom min dator blivit övertagen av pojkvän och HoN (ett datorspel för er som inte vet), så ska jag laga mer mat nu. Undrar om jag har tillräckligt med matlåde-lådor för allt jag lagar? (:

20121110-181226.jpgMin hemlängtan till Dubai blir alltid större i trist väder. Hoppas ni får en mysig lördagskväll! 🙂

2 reaktioner på ”Blask-lördag

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s