Härligt

Hej från värmen! =) Just nu sitter jag med datorn i knäet på vår uteplats och njuter av att det är precis lagom varmt och skönt, tinar upp min frusna vintersjäl.

Jag kom fram till Dubai utan problem och när jag tagis mig igenom den mycket fiffiga ”Fast track”-passkontrollen (som var förvånansvärt långsam och ineffektiv för något som bär det namnet) fick jag tag i min gröna väska och kunde gå ut och haffa en taxi, denna gång utan att lämna mitt pass på flygplatsen (!!). Jag tror inte att någon har hållit sån stenkoll på sitt pass på en resa som jag gjorde denna gång kan jag säga. 😉

20130323-100147.jpg

Öl och gulaschsoppa på Frankfurt flygplats 🙂

20130323-100230.jpg

Gratis champagne smakar bra, speciellt när det står Dom Perignion på flaskan! 😉

Igår sov jag ganska länge, men jag kan inte skylla allt på tidsskillnaden: jag var fett trött från veckan med tentaplugg och resan på det, plus att vi satt och snackade en stund när jag anlänt. 🙂 Det första jag gjorde var självklart att åka till salongen och ”fixa mig”, manikyr, pedikyr och ögonbrynstrådning, plus att vinterpälsen rök såklart. Vissa smärtsamma skönhetsprocedurer är bara så värt det.

Efter att ha följt med pappa till gymmet för att tillsammans med några andra tokar köra ett mördande insanity-pass tvingade jag syrran att följa med på en promenad med våra hundar i den alldeles lagom varma kvällssolen. Riktigt härligt och en lagom liten påbörjan på mitt solande (blir mer av den varan idag kan jag lova!).

På kvällen bjöd mamma och pappa in några vänner till vinprovning med tre röda viner från Sydafrika som vi skulle försöka gissa druvan på. Det var roligt och jag lyckades hitta ett vin som jag ska försöka köpa någon gång (se bilden). Sen åt vi jättemycket smörgåstårta som mamma hade lagat med räkorna jag tagit med mig, MUMS! Det var så sjukt gott och jag åt nog tre gånger så mycket som jag skulle ha gjort.

20130323-102148.jpg

Smakar kaffe på något sätt, utan att inte längre vara ett vin! =)

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s