1a april

Hej på er! 🙂 Nu när jag återigen befinner mig (väldigt långt) norr om Gävle och alltså återvänt till Norrland får jag väl ge upp min halvt frivilliga internetpaus.

Jag har haft en otroligt härlig, men alldeles för snabbt överstånden, vecka hemma i Dubai. Jag har varit på manikyr och pedikyr, ridit och fått hemsk träningsvärk i ljumskarna, slappat vid poolen och dessutom varit på semester i semestern då jag, päronen och syrran bodde två nätter på hotell i samband med en riktigt superbra Guns and Roses konsert. 

Även om jag inte fotat lika mycket som jag gjorde under förra vårens besök i Dubai så blev det ändå en del bilder, så jag tänkte visa er några av dem nu. Ett schema späckat med aktiviteter (jo, att spendera tid vid poolen är också en aktivitet!) bjuder nämligen inte på så många tillfällen att ladda in och gå igenom bilder på datorn under semesterns gång.

Frozen (mango)yoghurt, med färsk kiwi, gigantiska blåbär och hallon. VARFÖR HAR JAG INTE ÄTIT DET HÄR NOMNOM’ET FÖRUT?!!

IMG_4314

Den 26:e mars firade mamma och pappa 25år som gifta, Silverbröllop! Vi firade hemma med oxfilé, jättegod sås och hasselbackspotatis, allt avnjutet utomhus i kvällsvärmen såklart. ♥

IMG_4339

Vissa kallar vägarna i Dubai överdimensionerade. Jag tycker de är lagom rymliga! 😉

IMG_4355

Fåniga systerbilder hör till när man inte träffas så ofta, men man kan ju tycka att jag kunnat ge kameran till någon annan att ta denna? ^^

IMG_4346

…och våra hundar (alla tre faktiskt) är väldigt bra på pleeeeeaaase saaave meeeee-uttrycket i ögonen, haha!

IMG_4349

Vi avslutar den här bildbomben med ytterligare en egobild från poolen, som jag redan saknar! Buhu…

IMG_4359

Vad fan har jag för mig med mitt öga här förresten?! xD

Nu ska jag äta middag, och sedan ta tag i den lilla uppgiften att fundera ut vad jag ska ta med mig imorgon när jag åker till Kiruna för att påbörja min praktik. Nu när ledsamheten över att åka ifrån Dubai har lagt sig så börjar pirret i magen över den här extremt spännande delen av min utbildning att växa sig allt större!

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s