Hurtiglutt och familjetid

Hej god morgon goddag och tjena! Som vanligt när jag precis anländer till familj och ”ett annat hemma” så glömmer jag bort att blogga, hinner helt enkelt inte!

I söndags hämtade pappa och brorsan mig på Arlanda när jag landade och vi drog till en liten sunkig krog i Märsta där vi käkade mat: typ den godaste cesarsalladen jag ätit, wow! Sen for vi på en sightseeingtur i området, bland annat åkte vi förbi huset där vi bodde mina första två år i livet. Vi stannade också på några utsiktsplatser och tittade på Arlanda som hade sjukt lite trafik, sure det var söndag men det är väl ändå en internationell flygplats?

IMG_4996IMG_4998

När tiden började närma sig så hämtade vi upp min syster från flygplatsen, hennes baggage hade lyckats stanna kvar i Köpenhamn, men vi överraskade iallafall med studentplakat och ballonger, hon tog ju faktiskt studenten i torsdags!

IMG_5008 IMG_5010 IMG_5015

Väl hemma i ”stugan”, som vi kallar huset i Västerås, fick vi besök av våra två fastrar som ville gratulera Karin till studenten. Vi bjöd på smörgåstårta och så kom min älskling också. Senare på kvällen körde vi grillmiddag och njöt av att den tokvarma dagen övergick i en härligt ljum sommarkväll.

IMG_5020

Igår blev det en del flängande på stan eftersom syrran skulle skrivas in i Sverige, vi var även på IKEA och gjorde en del andra ärenden. I slutet av dagen hade jag egentligen inte ”gjort någonting” men jag var ändå sjukt trött… Weird.

IDAG började jag dagen på bättre sätt än igår (sovmorgon), jag var nämligen ute och sprang! 5km tog jag mig på ca 30min, och bara för att jag gillar att plåga mig själv så körde jag ett Asylum vol. 2 ”Ab shredder”-pass på det. Kändes fett bra och gårdagen frossande med Max och kebabsallad (nom nom nom!) kändes inte längre så farligt. 🙂

20130604-121625.jpg

Nu ska jag och syrran iväg på en liten shoppingtur: bor man 11år i Dubai ingår nämligen inte regnkläder och tjocktröjor som en naturlig del av ens garderob. ^^

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s