Påskafton

Då fortsätter vi då. 🙂

Vi började gårdagen med att fara till stallet på morgonen, jag och syrran fick ta hästarna i mammas lektion för att öva program. Vi ska nämligen båda tävla i stallets lilla träningstävling på måndag, jag på min älskade lilla Akhal Téke och hon på sitt fina varmblod i olika klasser. Det blev ganska varmt och jag påmindes av hur glad jag är att min häst kan jobba i värme utan större fara eftersom hon är avlad och uppväxt med det.
Efteråt var vi båda ganska trötta och törstiga, så vi avslutade stallmorgonen med en mumsig omelett på stallets café. Jag ville sitta ute i värmen men då sa mamma bestämt nej, haha! (Bilden från tävlingen jag var med på i julas.)

marit&shai jan-14

Vi blev dock inte hemma längre än att vi hann duscha och byta om efter stallet, för på eftermiddagen bar det direkt av ut och shoppa! Jag skulle inte ha något speciellt och hittade såklart ett par snygga svarta kostymbyxor och en cool, välsittande (!) skjorta på Zara som jag inte kunde motstå, men i huvudsak hjälpte jag faktiskt syrran att hitta lite nya snygga kläder. Bland annat hittade vi en läcker långkläning med omlott-modell på bysten i häääärligt mjukt tyg!

Efter en hel eftermiddag av klädshopping hade ingen speciellt mycket energi kvar, men det är då det gäller! Så jag drog på mig träningskläderna och skorna, greppade mina trådlösa hörlurar och drog av en kvällsrunda löpning medans mamma och syrran var smarta och valde lågintensivträning istället: promenad med hundarna. Det var varmt men riktigt härligt att springa ute, speciellt när det är så himla fint runt golfklubben uppe vid Al Badia (ett bostadsområde) med alla buskar, gräs och promenadvägar. Kände mig duktig men mindre fräsch efterråt. ^^

2014-04-19 19.22.21

 

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s