Change is the only constant.

Hej! Nu var det jättelänge sen  jag bloggade och det är verkligen på tiden att jag skriver lite. Det har varit en kombination av uppskjutande och tidsbrist som gjort att det varit så tyst här, för jag har haft en hel del för mig den här veckan som ni ska få höra om sen.

Jag har funderat över och provat flera olika sätt men vet ändå inte riktigt hur jag ska skriva det här, så nu får det bli som det blir. Jag tog ett väldigt jobbigt steg förra lördagen, gjorde något som jag inte klarade att skjuta upp längre – jag avslutade mitt fleråriga distansförhållande. Så efter det väldigt trevliga midsommarfirandet i Stockholm blev det en lite tyngre helg i mina föräldrars stuga i Västerås, med både tårar, skratt och långa konversationer. Det är aldrig kul när det tar slut, oavsett vilken ”sida” man är på, men min förestående flytt till Kanada har tvingat mig att tänka över så mycket om mig själv och mitt liv.
Vi pratade mycket, om allt möjligt under helgen, så även om avskedet vid flygplatsen på söndagen kändes lite som taget ur en film så skildes vi i samförstånd som vänner.

IMG_0165

 

Annonser

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s