Varför?

Precis när jag kom tillbaka från Kuba så gjorde jag en grej jag länge velat göra – jag gjorde min första tatuering! Den är inte stor eller cool eller trendig, men det är en påminnelse om något som jag inser mer och mer är väldigt viktigt i dagens upptagna värld, och eftersom en av mina fastrar frågade ”varför” i en kommentar till bilden på facebook tänkte jag förklara lite av hur jag tänker.

IMG_4996

Den här lilla meningen applicerar jag på många delar mitt liv, mycket för att jag som så många andra gärna skjuter upp sånt som är jobbigt; matlagning, plugg när det känns motigt, vardagssysslor, träning nu när jag inte är igång med det på det sätt jag vill vara…

Men viktigast är det när det kommer till tiden jag spenderar med mina nära och kära.

Om jag inte hade levt efter detta motto innan jag for iväg hit hade jag verkligen ångrat mig i resten av mitt liv. Man vet aldrig om de man tycker om kommer att finnas kvar när ”sen” infaller och man äntligen har lite tid över i sitt upptagna liv till att ses. De kan ha flyttat långt bort och skaffat ett helt nytt liv, tröttnat på en person som aldrig har tid att ses, eller så kan de ha ryckts bort för alltid i någon helt onödig och oväntad olycka eller sjukdom.

Oavsett hur lång eller kort tid någon annan varit en del av ens liv tycker jag det är väldigt viktigt att prioritera mina nära och kära. Om det då betyder lite mindre sömn och lite mer stress för mig ibland så är det ändå värt det. Jag vill inte stå där i slutändan och tänka ”jag önskar jag tagit mig tid att ses”. Därför, som en positiv påminnelse att jag lätt kan undvika den typen av sorg, valde jag att sätta de här orden på min arm där jag alltid kan se dem.

Och det är därför, mina kära vänner, som jag hoppar omkring mellan städer, länder och kontinenter med bil och flyg så himla ofta. 🙂

Kommentera gärna! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s